Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Bruigomstraat 9 te Werkendam

Deze karakteristieke, vrijstaande woning met berging op 225 m² eigen grond is gesitueerd op een prachtige locatie. De woning staat op de hoek van de Bruigomstraat en L. Verdoornstraat. Aan voorzijde heeft u vrij uitzicht over het hertenkamp.

De woning is in 1934 degelijk gebouwd met leuke details als glas in lood ramen, paneeldeuren, erkers, balkons en balken plafonds. Gezien de huidige woonnormen, zal de woning gemoderniseerd moeten worden.

Indeling begane grond: Entree, gang en hal met trapopgang naar verdieping, toiletruimte en meterkast, woonkamer met erker en open haard, aansluitend de eetkamer met erker. Achter de hal bevindt zich de woonkeuken met eenvoudig aanrechtblok en daarachter de bijkeuken/berging.

Op de 1e verdieping is een overloop en 3 slaapkamers waarvan 2 met balkon. In de slaapkamers treft u verder inbouwkasten en balken plafonds aan. De badkamer is eenvoudig uitgerust maar heeft wel een goede afmeting om er uw droombadkamer van te maken. Bovendien is daar een groot balkon van ca. 9 m².

Op de 2e verdieping treft u de 4e slaapkamer en nog een grote zolderruimte aan.

De woning heeft een inhoud van ca. 560 m³ en is voorzien van dubbel glas.

De ligging van de woning is ideaal, dichtbij alle voorzieningen en de "winkelpromenade" van Werkendam. Hier vindt u een verscheidenheid aan speciaalzaken. Bovendien bent u binnen enkele minuten bij "de Tol" vanwaar u zo op de A-27 bent. Scholen, sportgelegenheden, kerken liggen op loopafstand. Werkendam kent diverse basisscholen en een ruim verenigingsleven. Wat betreft de boodschappen heeft u het voor het uitkiezen, het dorp kent maar liefst 3 grote supermarkten waarvan een op loopafstand.

Kortom, als u niet bang bent om de woning te moderniseren een ideale kans om een woning met uitstraling op een heel mooi plekje te kopen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven