Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Havenstraat 32a te Werkendam

Op de hoek van de Havenstraat/Burchtstraat wordt een kleinschalig appartementencomplex gebouwd. Het bestaande kantoorgebouw wordt getransformeerd tot een vrijstaand woonhuis en een appartementencomplex bestaande uit 4 appartementen met eigen berging. Twee appartementen op de begane grond en twee op de verdieping, waarbij een dakterras hoort.

Appartement 4:

Het appartement is als volgt ingedeeld: entree middels de centrale hal met trappenhuis en brievenboxen, entree van het appartement, hal met toiletruimte, wasruimte, badkamer, 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken. Het ruime zonneterras is bereikbaar via een trap in de woonkamer.

Er is geen keuken in de koopsom opgenomen.

De badkamer en het toilet worden tot aan het plafond betegeld. De badkamer wordt voorzien van wastafelcombinatie en douchehoek.

Het appartement wordt voorzien van een CV HR combiketel met radiatoren, HR ++ glas, vloer-, dak- en spouwmuurisolatie.

Voor alle details omtrent het appartement verwijzen wij u naar de technische omschrijving.

Van rechtswege wordt u lid van de Vereniging van Eigenaars. Hiervoor dienen maandelijks servicekosten te worden betaald. De geschatte bijdrage zal ongeveer € 125,- per maand zijn. Hiervan worden het onderhoud, verzekering en schoonmaakkosten etc. betaald.

De Havenstraat is een rustige straat die uitkomt op het Plein. Daar begint ook de winkelstraat van Werkendam: de Hoogstraat. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Ook zijn er veel andere voorzieningen op fietsafstand: winkels, scholen, sportgelegenheden, natuur, havens, nationaal park "De Biesbosch", enz.. Werkendam heeft een directe verbinding met de A27. De A15 is ook vlot bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven