Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Heuveltje 2 Werkendam

Gezellige en goed onderhouden tussenwoning in het centrum van Werkendam met een tuin van maar liefst 17 meter diep.

Deze knusse woning is gelegen in het oude centrum van Werkendam. Het is gelegen op een perceel van 158 m² en heeft een inhoud van ca. 180 m³. Het huis is omstreeks 1900 gebouwd, maar aan de binnenkant is het naar alle eisen van deze tijd aangepast. Door slim gebruik te maken van de ruimtes in het huis, is het een woning geworden die van alle gemakken is voorzien!

Indeling:

Bij binnenkomst komt u in de hal, waar ruimte is gemaakt voor de jassen en schoenen. Vervolgens stapt u de gezellige woonkamer binnen. Het balkenplafond en het raam met roedeverdeling aan de voorzijde maken het tot een sfeervol geheel. In de woonkamer is een praktische kast onder de trap aanwezig. Via een toog komt u in de keuken uit 2019 terecht. Deze is modern uitgevoerd met witte kasten en een antraciet betonnen aanrechtblad. Qua voorzieningen treft u hier een gasstel met afzuigkap en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin en de badkamer. De badkamer is uit 2007 en voorzien van ligbad met jetstream, handdoekradiator, toilet en wastafelmeubel. De gehele vloer op de begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming.

Via de open trap in de woonkamer komt u op de verdieping. Hier bevinden zich een overloop en twee slaapkamers. Zoals al eerder aangegeven, is in de woning optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Zo zijn er op de overloop 2 kasten waarin ruimte is voor het witgoed en nog een aparte voorraadkast. De grote slaapkamer heeft aan één zijde een dakraam en aan de andere zijde een dakkapel. Onder beide ramen is veel kastruimte / bergruimte aanwezig. Op de kleine slaapkamer is eveneens een dakkapel geplaatst, waaronder veel bergruimte is. De vloer op de verdieping is voorzien van laminaat.

De tuin is gesitueerd op het westen en is maar liefst 17 meter diep en 5 meter breed. Achterin de tuin is een overdekte veranda met aansluitend een schuur, welke momenteel in gebruik is als bar. De schuur is geïsoleerd en voorzien van elektra. Bovendien is er via een luik nog een kleine bergzolder te bereiken. De tuin prachtig aangelegd met bestrating, borders en een gazon. Het ziet er zeer verzorgd uit!

De woning ligt in een pittoresk straatje in het centrum van Werkendam. Binnen enkele minuten staat u bij de supermarkt en de winkelstraat van Werkendam met een diversiteit aan winkels. Landelijke winkelketens gemixt met ambachtelijke versspecialisten. Verder heeft Werkendam een hoog voorzieningenniveau qua scholen, kinderopvang en op medisch gebied.

Ook landelijk gezien gunstig gelegen, want de A27 en A15 zijn vlot te bereiken. Het openbaar vervoer is goed geregeld vanaf het plein en vanaf "De Tol". Voor natuurliefhebbers en vogelaars liggen de haven en de Biesbosch op fietsafstand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven