Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoogstraat 100 te Werkendam

Midden in de winkelstraat van Werkendam, staat dit karakteristieke woon-/winkelpand op een perceel van 182 m².

Het oorspronkelijke bouwjaar van het pand is 1895. In de loop der jaren is er gemoderniseerd en uitgebouwd. Aan de achterzijde (Gedempte Haven kant) is een carport en een grote schuur. Deze schuur is zowel vanuit de tuin als vanaf de Gedempte Haven bereikbaar.

De binnenplaats/tuin 7.20 x 4.20 is geheel omsloten en deels voorzien van een overkapping. Veel privacy is dus gewaarborgd.

Indeling begane grond: entree aan de Hoogstraat, winkelruimte met airco van circa 28 m² met meterkast, tussenhal met kelderruimte en CV-ruimte. Hier is de CV HR combiketel uit 2014, merk Vaillant, opgesteld. De keuken met twee grote lichtkoepels heeft een oppervlakte van ruim 14 m² met lambrisering wandafwerking en laminaat vloertegel. De keuken is in een rechte opstelling en voorzien van koelkast, oven, dubbele spoelbak, keramische kookplaat en afzuigkap.

In het verlengde van de keuken is enerzijds een bergruimte met aan beide zijden een schuifkastenwand en anderzijds de bijkeuken met was-/droogmachine aansluiting en toiletruimte met hangtoilet. De woonkamer is tuingericht en voorzien van laminaatvloer en airco.

Op de verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers en een separate toiletruimte met toilet en fonteintje. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en badkamerkast. De badkamer, de overloop en één slaapkamer zijn voorzien van een Velux dakraam. Op de overloop is nog een inbouwkast.

De woning is boven voornamelijk voorzien van kunststof draai-/kiep ramen met rolluiken en 2 airco's. De inhoud bedraagt circa 565 m³.

Kortom een royaal pand met veel slaapkamers en een besloten binnenplaats.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven