Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoogstraat 102c - 104 te Werkendam

Multifunctioneel pand in het centrum van Werkendam.

Aan voorzijde aan de Hoogstraat ligt de voormalige winkelruimte. Aan achterzijde het originele woonhuis. Vanaf de Gedempte Haven hebt u toegang tot het object. De tuin is grotendeels bestraat en biedt eventueel ruimte voor een aantal auto's.

Wonen - kantoor aan huis - winkel behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De bestemming van de ruimte aan de Hoogstraat is Centrum Doeleinden I, hetgeen betekent dat er detailhandel, dienstverlening en horeca in categorie 1 t/m 3a gevestigd mag worden. Het vloeroppervlak van deze ruimte bedraagt circa 40 m². In de voormalige winkel is een airco, kitchenette, toiletruimte en berging aanwezig.

Het woonhuis heeft een zij-entree en wordt aangeduid met huisnummer 102 C. Als u de smalle steeg inloopt ziet u direct hoe groot het pand is. Het pand is rond 2013 geheel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. In 2005 is er over het gehele pand een nieuw geïsoleerd dak geplaatst.

Indeling woonhuis:

Zij-entree met royale hal met natuurstenen vloer, uitgebreide meterkast en trapopgang naar verdieping. De woonkamer heeft een vloeroppervlak van circa 40 m² en is met een toog verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De vloer is voorzien van een marmer tegel met vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stucwerk.

De keuken is verdeeld in twee blokken. Een voor het koken (keramisch) met afzuigkap en een gedeelte met spoelbak, koelkast, oven en beiden blokken hebben een granieten aanrechtblad. De keuken zelf heeft een extra lichtkoepel.

Aansluitend aan de keuken is de CV-ruimte. Hier hangen twee CV-HR ketels. Een ketel voor de winkelruimte, Remeha Avanta uit 2017 en een voor het woonhuis, Remeha Quinta uit 2005. Vanuit de keuken komt u in de wasruimte. Deze ruimte is geheel betegeld. Vervolgens komt u in de achterhal welke toegang tot de tuin biedt. Via een tweede bijkeuken komt u in de toiletruimte welke geheel betegeld is en voorzien van hangtoilet en fonteintje.

De gehele begane grond vloer met uitzondering van de winkel is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping: op de verdieping is een grote overloop en diverse kastruimtes. De luxe badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, hoekligbad, douchecabine en hangtoilet. Verder zijn er 3 grote slaapkamers. De grote slaapkamer is zo groot dat er met gemak 2 slaapkamers van gemaakt kunnen worden.

De berging is aan de woning gebouwd en heeft een oppervlakte van circa 7 m².

De tuin is geheel bestraat en rondom grotendeels voorzien van een houten schutting met poort.

Kortom een groot pand van circa 620 m³ midden in het centrum van Werkendam.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven