Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoogstraat 22 te Werkendam

In het hart van het centrum van Werkendam waar de Hoogstraat "De Winkelboulevard" wordt genoemd komt op de plaats waar eens de fotospeciaalzaak was een kleinschalig appartementencomplex met 3 wooneenheden.

De fraaie gevel van de voormalige winkel ziet er goed uit met op de bovenste verdieping een grote dakkapel met een boogconstructie. Aan deze gevel wordt daarom ook met uitzondering van stucwerk nauwelijks iets gewijzigd.

De bestaande kozijnen zijn voorzien van dubbel glas, alle nieuwe buitenkozijnen worden voorzien van HR++ glas. Ieder appartement krijgt een eigen CV HR combiketel.

Het appartement wordt zonder keuken opgeleverd. De wanden zijn behang klaar. De badkamer en toilet zijn geheel betegeld.

Indeling appartement op de begane grond:

Gezamenlijke entree met eveneens toegang tot de berging van appartement 2 en 3 en trapopgang naar de beide appartementen. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer met en open keuken, via de binnenhal komt u in de badkamer, separaat toilet, en 2 slaapkamers. Achter de slaapkamer is een bergruimte welke vanuit de slaapkamer bereikbaar is.

Vraagprijs: € 265.000,- gedeeltelijk k.k.

U betaalt de kosten koper over € 195.000,- (vraagprijs -/- aanneemsom)

Heeft u interesse in dit object kunt u bij ons de brochure aanvragen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven