Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoogstraat 57 en 57a te Werkendam

ROYAAL WOON-WINKELPAND (±1600 m³, ±510 m²) MET NAASTGELEGEN BERGING, TUIN EN RIANT DAKTERRAS.

Op de begane grond is een winkelpand met magazijn, keuken toiletruimte en ketelruimte, totaal 310 m² groot. De frontbreedte van de winkel bedraagt 8.60 meter.

De ruime entree van de woning met dubbele deur en naast de winkel gelegen, doet tevens dienst als berg- en wasruimte. Via de spiltrap komt u op de overloop van de woning. Hier is tevens de toiletruimte en de trapopgang naar de slaapverdieping.

De woonkamer met open haard heeft een oppervlakte van ruim 40 m² groot. Aan de voorzijde van het object ligt een slaapkamer met wastafel. Via de keuken hebt u toegang tot het riante dakterras. De moderne keuken is in hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap met schouw, koelkast en combimagnetron.

Op de 2de verdieping is een ruime overloop met separaat toilet, stook-/bergruimte v.v. Remeha Avanta combiketel uit 2006, en 3 slaapkamers met inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van dakkapel en aan voorzijde hebben deze slaapkamers een dakraam. De badkamer is eveneens voorzien van een dakkapel, wastafelmeubel, designradiator en een ligbad.

De tuin achter de winkel heeft een oppervlakte van circa 176 m² en is achterom bereikbaar. Het dakterras heeft een afmeting van 7.00 x 11.00 meter dit is natuurlijk nog veel groter te maken. Vanaf het dakterras is de tuin tevens bereikbaar via een stalen trap.

De bestemming van het object is: Centrum Doeleinden 1

De winkelruimte is thans verhuurd. De keuze is aan de koper of de winkel verhuurd blijft aan de huidige huurder of dat het pand geheel leeg opgeleverd dient te worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven