Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoogstraat 87 Werkendam

Midden in het centrum ligt deze woning met twee slaapkamers en een dakterras. De woning is gedateerd en zal opgeknapt moeten worden om te komen tot een comfortabele hedendaagse woning.

De woning ligt op een perceel van 55 m² en heeft een inhoud van ca. 250 m³.

De voordeur ligt aan de Hoogstraat en bij binnenkomst stapt u de hal in. In de hal bevindt zich de meterkast en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer kijkt uit over de Hoogstraat en biedt daardoor een levendig uitzicht. In de hoek van de woonkamer bevindt zich een stenen schouw.

Achter de woonkamer ligt de woonkeuken. De keuken is eenvoudig en heeft een recht aanrechtblok met een 4-pits gasstel, afzuigkap en een kleine vaatwasser. In de keuken bevindt zich een gashaard en de trap naar de verdieping. Ook de toegang naar het toilet en de badkamer zijn hier gesitueerd.

De badkamer is voorzien van wastafel en douche. Achter de keuken is nog een bijkeuken/berging; van hieruit kunt u naar buiten.

Op de verdieping zijn een overloop en twee slaapkamers van ca. 11 en 9 m². De kleine slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterkant heeft een wastafel en biedt toegang tot het dakterras (ca. 11 m²). Het dakterras ligt op het zuiden.

Op de overloop is een inbouwkast aanwezig en de vlizotrap geeft toegang tot de zolder van ca. 7 m².

Mocht u een boodschap zijn vergeten... geen punt want u loopt even naar de winkels en in het ergste geval zijn er diverse afhaal mogelijkheden. Elke dag vers brood, verse groenten en vers vlees of vis. Ook veel verenigingen, sportclubs en natuur in de omgeving. Landelijk gezien ligt Werkendam op kleine afstand van de A27 en A15 waardoor het centraal en heel fijn wonen is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven