Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

K. van de Sandestraat 25 te Werkendam.

Mooie en goed onderhouden woning met grote zonnige tuin en uitgebouwde keuken in een plezierige wijk van Werkendam. Het huis is in 1964 gebouwd, is ongeveer 300 m³ en staat op 201 m² eigen grond. Het huis heeft een achterom via de brandgang waar u ook half eigenaar van wordt.

In 2002 is het huis helemaal verbouwd tot wat het nu is. Sinds die tijd is het keurig bijgehouden. De keuken en badkamer zien er dan ook fris uit. Verder zijn er diverse horretjes aanwezig, rolluiken en een zonnescherm. Alle plafonds zijn vervangen door gips. De voordeur is in 2005 vervangen door deze luxe hardhouten deur. De meterkast is in 2002 ook voorzien van 7 groepen. De voor en achtertuin zien er schitterend onderhouden uit en er zijn buitenkraantjes aanwezig.

Begane grond: voortuin, entree, meterkast, toilet, kelderkast, L-vormige woonkamer, keuken in de uitbouw geplaatst en voorzien van lichtkoepel, spoelbak, gasstel, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron, bijkeuken/achterportaal/berging met wasmachineaansluiting, terrassen, mooi aangelegde groene tuin met veel privacy, forse houten berging en achterom.

Op de verdieping een overloop, drie slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, handdoekradiator en zitbad met douche-mogelijkheid. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar met een dakraam, een radiator en flink wat bergruimte.

Vanuit deze straat bent u met de fiets vlot bij de winkels van Werkendam. Werkendam biedt u alles wat u dagelijks nodig hebt: winkels, scholen, kerken, natuurgebied, sportclubs, verenigingen, enz. Landelijk gezien is de ligging ook gunstig, want met enkele minuten rijdt op de A27 of A15. Vanaf "De Tol" in Sleeuwijk is het openbaar vervoer ook uitstekend geregeld.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven