Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Keizerstraat 45 te Werkendam.

Ideaal voor starters! Leuke hoekwoning met een gezellig plaatsje gelegen in het centrum van Werkendam. De woning is ongeveer 165 m³ en staat op 50 m² eigen grond.

Het huis is gebouwd aan het begin van de vorige eeuw en beschikt over de volgende kenmerken: combi-ketel Remeha HR uit 2017, vloerverwarming (nu niet in gebruik, bij gebruik dient dit na gelopen te worden), UTP-bekabeling, Velux dakraam, alarmsysteem (tevens bij gebruik dient dit na gelopen te worden) en veel dubbel glas.

Zeer geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. Door de unieke ligging binnen het centrum woont u hier vrij rustig en bent u toch met enkele stappen in de winkelstraat met tal van voorzieningen.

Begane grond: entree, moderne meterkast met alarmsysteem, patchpannel en UTP-bekabeling, toilet, keuken voorzien van gasstel, afzuigkap, combi-magnetron, anderhalve spoelbak en een koel-vries combinatie, L-vormige woonkamer met schouw en voorraadkast, badkamer met wastafel, handdoekradiator en bad met douche-mogelijkheid, bijkeuken/berging en plaatsje.

Op de verdieping twee slaapkamers, een overloop en bergruimte.

De ligging van de woning is nabij de "winkelboulevard" van Werkendam. De Hoogstraat heeft een veelzijdigheid aan winkels. Hier kunt u voor meer dan alleen de dagelijkse boodschappen terecht. Voor sport, recreëren, scholen, openbaar vervoer, etc., Werkendam kan het u allemaal bieden!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven