Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Kruisstraat 45 te Werkendam

Een bijzondere woning midden in het centrum van Werkendam. Deze rug-aan-rug woning moet je gezien hebben om er een voorstelling van te maken. Via de naast gelegen steeg komt u bij deze sfeervolle woning met tuin, vijver, veranda en tuinhuis. De tuin is op het westen gesitueerd. Achter in de tuin staat een grote blokhut van ruim 12 m². Rondom is een houten schutting, zodat u volop privacy hebt in de tuin.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is rond 1900. In de loop der jaren is de woning gerenoveerd en aangebouwd. De keuken is in de aanbouw en aansluitend is de veranda met zicht op de vijver. Het perceel is 183 m² groot.

Indeling begane grond: via de steeg komt u in de tuin van de woning en kunt u via de keuken de woning betreden. De keuken heeft een hoek aanrecht met schouw, afzuigkap, 4-pits glazen gaskookplaat met oven, afwasmachine en spoelbak.

De vloer is afgewerkt met een massief eikenhouten vloer.

De woonkamer heeft een schouw met houtkachel (ter overname), dubbele deur naar de tuin, balken plafond en eveneens een massief eikenhouten vloer. Een fraaie paneeldeur en twee stalraampjes maken het geheel zéér sfeervol.

Achter de woonkamer is de ouderslaapkamer met schouw, paneeldeuren, balken plafond en aansluitend de badkamer welke voorzien is van hangtoilet, wastafelmeubel en inloopdouche.

Op de verdieping is een flinke overloop met ruimte voor een bureau en 2 slaapkamers met Velux dakraam. Achter de slaapkamers is de wasruimte met de opstelplaats voor de CV HR combiketel, Remeha Avanta uit 2009.

Slaapkamer 3 en de wasruimte is bereikbaar via slaapkamer 2.

Aan isolatie is er dak-, muurisolatie (voorzetwand) aangebracht. Verder is de woning voorzien van dubbel glas.

Kortom een sfeervolle, goed onderhouden, starterswoning met fraaie tuin en groot tuinhuis.

Een woning die zeker de moeite waard is om te bekijken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven