Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Laantje 9 te Werkendam

Een vrijstaande woning die u gezien moet hebben en een uniek plek die u beleven moet!

U zult verbaasd zijn. Vanuit de woning en vanuit de tuin hebt u een schitterend uitzicht over het park en de “Kerkewiel”.

De woning is met de auto bereikbaar vanaf het Laantje. Parkeren op eigen terrein is mogelijk. Via een voetpad komt u op de Werkensedijk alwaar u ook kunt parkeren.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1928. In 2011 hebben de huidige bewoners de woning nagenoeg geheel opnieuw opgebouwd. Slechts 3 muren zijn blijven staan. Het geheel is zéér sfeervol en netjes afgewerkt.

Het perceel is 129 m² groot en de totale inhoud bedraagt circa 385 m³. De tuin is weliswaar aan de voorzijde van de woning maar via een groene haag, kunt u privacy creëren. De huidige bewoners hebben in de tuin een veranda geplaatst waardoor het uitzicht over de wiel en het plantsoen bewaard is gebleven. Verkeer komt er nauwelijks langs de woning. Alleen de buren rijden met de auto naar de openbare weg.

In de onderhoudsvriendelijke aanbouw is de entree met verdieping en een berging gebouwd. De berging is geheel geïsoleerd en voorzien van elektra, verwarming en water.

Indeling begane grond: entree, toiletruimte met hangtoilet en fonteintje, CV-/bergruimte, garderobekast. De woonkamer is in L-vorm met siergrindvloer en vloerverwarming. Het eetgedeelte grens aan de keuken in hoogglans zwart. Aan inbouwapparatuur is een kookeiland met een 5-pits gasstel, afzuigkap, magnetron, koelkast, oven, spoelbak en afwasmachine aanwezig. Verder is er veel kastruimte in de keuken aanwezig.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, separate toiletruimte, badkamer, praktische wasruimte en een inloopgarderobe. De slaapkamers zijn respectievelijk, 6, 7, 8 en 11 m² groot. De geheel betegelde badkamer is voorzien van wastafelmeubel met dubbele wasbak, ligbad, douche en vloerverwarming.

De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap.

De gehele woning is voorzien van een siergrindvloer met uitzondering van de slaapkamers. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming.

Even een greep uit de werkzaamheden verricht door de eigenaar sinds 2011:

- begane grond vloer vervangen voor een geïsoleerde, betonnen vloer met vloerverwarming;

- groepenkast vernieuwd – elektra in 1998 en 2011;

- leidingen voor de nutsvoorzieningen;

- riolering;

- keuken;

- toilet;

- CV installatie;

- mechanische ventilatie;

- badkamer;

- 2e toilet;

- plafonds;

- achterzijde nieuw dak;

-zinken hemelwaterafvoer en dakgoten.

Werkendam is een prettig dorp met een hoog voorzieningenniveau. Er zijn winkels, scholen, kerken, verenigingen, sportclubs, natuur, een zwembad en er is veel bedrijvigheid. Het grenst aan Nationaal Park "De Biesbosch", waar u heerlijk kunt recreëren. Landelijk gezien is de ligging van Werkendam zeer gunstig, want binnen 10 minuten rijdt u op de A27 of A15. Vanaf "De Tol" is het openbaar vervoer ook goed geregeld.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven