Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Loonsweer 32 Werkendam

Ruime bungalow met inpandige garage en bijzondere indeling, waarbij alle woonfaciliteiten op de begane grond zijn gesitueerd.

De woning is gelegen aan de rand van het dorp, waarbij de achterzijde van het perceel grenst aan een fraaie groenzone. Verder wordt de woning omringd door een verzorgde tuin, waarin veel vaste beplanting is verwerkt. Ook is een flink deel van zowel de voor- als achtertuin aangelegd met gazon. Aan de voorzijde van de woning ligt een lange oprit, waardoor meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig is op eigen grond. Het perceel meet 678 m².

Deze bungalow is geschikt voor een combinatie van wonen en werken. Uiteraard gaat het dan om kantoor- of praktijkruimte op kleine schaal. De inhoud van de woning bedraagt ongeveer 460 m³, exclusief de garage die op zijn beurt nog eens ongeveer 65m³ telt. Totaal dus een inhoud van ongeveer 525 m³.

Indeling:

Via de overdekte entree komt u binnen in de ruime hal met lichtkoepel, waar vandaan u toegang heeft tot bijna alle vertrekken in de woning. In de hal bevinden zich het toilet met fonteintje en de meterkast. De ruime woonkamer is ca. 50 m² groot en is verdeeld in 2 zithoeken. De grote zithoek bevindt zich midden in de kamer en kijkt uit over de tuin aan zowel de voor- als de achterzijde. Via de grote schuifpui betreedt u de tuin. De tweede zithoek is gesitueerd bij de open haard. Door het hoge plafond is de woonkamer een heerlijke lichte en ruime plek.

De open keuken grenst direct aan de woonkamer. Deze is in hoekopstelling en in lichte kleur uitgevoerd. Qua apparatuur is de keuken voorzien van een vaatwasser, 1,5 spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken geeft toegang tot het achterportaal. Vanuit het portaal komt u in de garage, de CV-ruimte en de tuin. In de garage is een kastenwand met schuifdeuren, een keukenblok met wateraansluiting en hier bevindt zich ook de wasmachine-aansluiting. Tevens is de garage voorzien van verwarming. Ook in de garage is een lichtkoepel aangebracht voor het nodige daglicht.

Aan de andere zijde van de woning bevinden zich de 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn resp. 14, 11, 8 en 11 m² groot. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douche, ligbad, handdoekradiator en wastafel.

De tuin ziet er, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, verzorgd uit. Er is een gazon, vaste beplanting, maar ook een ruim betegeld terras. Aan de achterzijde is een groot zonescherm aangebracht. Verder is er in de tuin een houtopslag en een houten blokhut. De blokhut is voorzien van elektra.

De voorzieningen in Werkendam zijn uitstekend en de bereikbaarheid via de A27 is zeer goed. In het dorp zelf vindt u alles wat u maar nodig heeft: ambachtelijke winkels, supermarkten, scholen, verenigingen, sportclubs, eetgelegenheden, etc..

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven