Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Nieuweweg 7 te Werkendam.

Ruime en karakteristieke eengezinswoning met aan- en opbouw, veranda met diepe achtertuin en nieuwe berging (2015) met achterom. De woning is gesitueerd in het centrum op kleine afstand van de winkelstraat waar u vrijwel alles kunt kopen. Loopt u in tegengestelde richting dan komt u bij de rivier De Merwede met strandjes en uiterwaarden.

Het huis is gebouwd omstreeks 1920 en heeft omstreeks 2000 een aanbouw en rond 2018 een opbouw gekregen. Daardoor is het totaal nu ongeveer 330 m³ groot. Dat kunt u niet inschatten aan de voorzijde. Het kavel is kadastraal 136 m² groot.

Het geheel is modern en jong van inrichting. De keuken is uit 2009 en de badkamer is in 2017 vernieuwd. Het oorspronkelijke huis is voorzien van voorzetwanden en dubbel glas. De aan- en opbouw is volledig geïsoleerd. De verwarming van het huis en het warme water worden geleverd door een Intergas Kompakt HR Eco combi-ketel uit 2017. Voor de sfeer en de warmte kunt u ook nog de openhaard stoken.

Begane grond: hal, meterkast, riante woonkamer met gezellige open haard, eetkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en close-in boiler, wasruimte waar ook de CV-combiketel hangt, toiletruimte, fraai houten terras, afstapje naar de tuin, nieuwe berging en achterom. Verder is er een zwembad in de tuin aanwezig.

Een verrassend ruime verdieping met opbouw en een royale overloop, drie flinke slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en hangtoilet.

Kortom een sfeervolle woning dichtbij alle voorzieningen en vooral de rivier De Merwede.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven