Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Plein 3 te Werkendam.

Leuke woning met tuintje in het centrum van Werkendam, gelegen aan het Plein. Deze woning is niet groot, maar wel heel gezellig. Hij kijkt uit over het Plein en om de hoek ligt het winkelcentrum van Werkendam met tal van winkeltjes, horecagelegenheden, etc..

Het huis is gebouwd rond 1900 en heeft een inhoud van ± 140 m³ en staat op een perceel van 44 m² grond. De woning is inmiddels ontwikkeld tot een comfortabele woning met dak, muur en vloerisolatie en airconditioning. Er is overal dubbel glas aanwezig. In 2004 is er een grote verbouwing geweest waarbij de kap is vervangen. Sindsdien is er veel meer ruimte op de verdieping aanwezig. Er zijn dan ook 2 slaapkamers op de verdieping. Verder lijkt het huis door een scheepstimmerman verbouwd: een keurig afwerkings-niveau en een zeer slimme indeling. Geen hoek is onbenut.

Indeling: voortuin, hal, toilet, meterkast, woonkamer, keuken voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koel-vries-combinatie en carrousel. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

Op de verdieping een overloop met airco uit ±2018, kast met de Intergas HR Combi-ketel uit 2003, twee slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, handdoekradiator, douche en plaats voor de wasmachine en droger.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven