Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Raadhuislaan 2-112 te Werkendam

RUIM APPARTEMENT MET 4 SLAAPKAMERS, 140 m².

Op de eerste verdieping van het fraaie complex “DE DOKTERSHOEK” ligt dit ruime appartement met een groot balkon aan de achterzijde. Het complex wordt goed onderhouden en er is een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. In de parkeerkelder is een eigen parkeerplaats en een berging. Het complex heeft een liftinstallatie en is dus voor ieder toegankelijk.

De centrale entree is uitsluitend bereikbaar voor de bewoners, uw gasten moeten eerst bij u aanbellen alvorens u de deur kunt openen via de videophone die u in uw appartement hebt. Veiligheid is een belangrijk punt geweest ten tijde van de bouw. In de centrale entree treft u de brievenboxen aan en toegang naar de parkeerkelder en/of uw privé appartement. De liftinstallatie gaat zowel naar de parkeerkelder als naar de verdiepingen.

Het appartement is ruim opgezet en heeft een woonoppervlakte van 140 m². De vloer is vrijwel geheel voorzien van laminaat. De wanden in de woonkamer zijn voorzien van stucwerk. De woning geeft een zeer verzorgde en nette indruk.

Indeling: entree, gang met meterkast, toiletruimte v.v. hangtoilet en fonteintje, technische ruimte met CV combiketel, Nefit Smartline HR uit 2006, en de unit voor de mechanische ventilatie. Hier is ook plaats voor de was-/droogmachine en er zijn bergkasten aanwezig. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douche, wastafel en toilet. Het appartement telt maar liefst 4 slaapkamers van respectievelijk 9.5, 10.5, 11.5 en 20 m² groot.

De woonkamer heeft een ruim balkon van 2.30 x 4.30 meter, welke middels een dubbele deur bereikbaar is. Dit balkon ligt aan de achterzijde van het appartementencomplex. De open keuken heeft een recht keukenblok dat is voorzien van een werkblad van 70 cm diep. Qua inbouwapparatuur is aanwezig: oven, combimagnetron, inductie kookplaat, recirculatie afzuiging, spoelbak, koel-vries combinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de binnentuin.

In de woning is mechanische afzuiging aanwezig. Verder is het appartement voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas.

De ligging van het complex is zeer fraai in het groen gelegen. Op loopafstand (onder in het complex) zijn de medische voorzieningen en het centrum van Werkendam is op slechts enkele minuten van het complex.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven