Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Raadhuislaan 2-305 te Werkendam

Royaal appartement op de bovenste verdieping met eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Het appartementencomplex "De Doktershoek" is centraal gelegen in het dorp met al haar voorzieningen. In het complex is een lift aanwezig. Aan beide zijden van het appartement hebt u een balkon. Enerzijds kijkt u op de binnentuin en aan de Sportlaanzijde kijkt u de Tuinstraat in.

Het complex is rond 2006 gebouwd en voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Het appartement wordt verwarmd middels CV HR combiketel, merk Nefit Smartline HR uit 2006, de gehele vloer is voorzien van vloerverwarming.

Indeling: centrale hal met brievenboxen, trapopgang en lift.

Entree appartement op de bovenste verdieping, hal met tegelvloer, meterkast en garderobehoek. De technische ruimte met CV combiketel en opstelling voor het witgoed. Geheel betegelde toiletruimte met hangtoilet en fonteintje. De woonkamer is eveneens voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en toegang naar het balkon. Van hieruit hebt u zicht over de binnentuin. De keuken heeft een recht aanrechtblok v.v. inductie kookplaat, wasemkap, dubbele spoelbak, afwasmachine, combioven, koel-/vriescombinatie en eetbar.

De twee slaapkamers hebben een afmeting van respectievelijk ruim 15 en 18 m² groot. Eén slaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van wastafelmeubel met spiegelwand, hangtoilet, ligbad en douchehoek met glazen deur. Het balkon is vanuit de beide slaapkamers als vanuit de woonkamer bereikbaar.

Kortom een appartement dat u veel wooncomfort geeft.

In de parkeerkelder hebt u een eigen parkeerplaats en een eigen berging van 1.85 x 4.40.

De maandelijkse servicekosten zijn circa € 188,00.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven