Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Sasdijk 42 Werkendam

Deze knusse en sfeervolle eengezinswoning met diepe achtertuin op het zuiden is gelegen aan de Sasdijk in Werkendam. Aan de voorzijde ligt eveneens een diepe tuin. Via het trapje bereikt u de Sasdijk, waar u een prachtig uitzicht heeft over de rivier De Merwede.

De woning heeft een inhoud van ca. 300 m³ en is gelegen op een perceel van 241 m² eigen grond. Zowel het dak als het platte dak op de aanbouw zijn in 2016 vernieuwd.

Bij binnenkomst van de woning komt u in de hal. Hier bevindt zich de meterkast en de trap naar de verdieping. Daarna betreedt u de ruime keuken, die is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, dubbele spoelbak, gasstel en afzuigkap.

De woonkamer is door een toog verdeeld in een woongedeelte en een eetgedeelte. Het voorste (woon)gedeelte ligt aan de dijk en biedt uitzicht over de tuin. Hier is een schouw met rookkanaal aanwezig. Het eetgedeelte kijkt uit over de achtertuin en is voorzien van airco. Vanuit het tochtportaal komt u in de achtertuin. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond. Deze is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet. Hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine te vinden.

Op de verdieping is een overloop, drie slaapkamers en een separaat toilet. De slaapkamers zijn respectievelijk ca 17.5, 7 en 5 m² groot. De grootste slaapkamer kijkt aan de voorzijde uit over de dijk en de rivier en aan de achterzijde over de achtertuin. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde en heeft een inbouwkast waarin de CV-ketel, Remeha Avanta HR uit 2017, hangt. De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot het platte dak boven de aanbouw.

De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een diepte van ca. 17 meter. Hier kunt u heerlijk buiten genieten van de zon! De tuin is voorzien van sierbestrating, begroeiing en een houten erfafscheiding. Achterin de tuin staat een houten berging van ca. 13.5 m². De tuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Werkendam heeft u veel te bieden, rustig wonen met prachtig natuurschoon als uitzicht. Diverse scholen, kinderdagverblijven, sportclubs en kerken. Een verscheidenheid aan winkels zoals bakker, slager, groenteman, kaasspecialist, Hema, Kruidvat, supermarkten, enz. Er is op korte afstand ook een jachthaven vanwaar u zo het Nationaal Natuurpark "De Biesbosch" in vaart. Ook per fiets een schitterend gebied. De snelwegen A27 en A15 zijn vlot bereikbaar en het openbaar vervoer is vanaf "De Tol" goed geregeld.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven