Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Schans 19 te Werkendam.

BEDRIJFSWONING MET BESTEMMING AGRARISCH / AGRARISCH LOONBEDRIJF

Flink huis op veel grond. Dicht bij het dorp, maar toch zeer landelijk gelegen, staat deze bedrijfswoning van 590 m³ op 7720 m² eigen grond. Er zijn ook 3 grote schuren van ongeveer 210 m², 200 m² en 160 m² met het oog op de bedrijfsvoering als agrariër. Er mag ook een loonwerkersbedrijf worden gevestigd (bestemming Agrarisch, Agrarisch Loonbedrijf). Tot slot nog een kleinere schuur en 2 garageboxen.

Indeling woonhuis

Begane grond: hal met bordestrap naar verdieping, toilet, trapkast en meterkast, keuken, woonkamer, slaapkamer (met wastafel) en bijkeuken/berging. De keuken is voorzien van een afzuigkap, dubbele spoelbak, close-in-boiler en gaskachel.

Verdieping: ruime overloop met twee inbouwkasten, drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine-aansluiting.

Hierboven is een grote bergzolder, welke te bereiken is via een vlizotrap.

In de woning is een CV-ketel aanwezig, merk Avanta Ace Remeha HR uit 2022. Verder zijn deels rolluiken en zonneschermen aangebracht.

Gaat u het avontuur aan om de bestemming om te zetten naar wonen of kunt u het gebruiken met de huidige bestemming? Graag laten wij het u een keer zien.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven