Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Sportlaan 38 te Werkendam.

Zeer grote twee-onder-één-woning met schitterende tuin op het zuiden gelegen aan de Sportlaan te Werkendam. Naast het huis een garage die nu dienst doet als schuur en bijkeuken. Het totaal is gebouwd omstreeks 1974, is ongeveer 600 m³ groot en staat op 387 m² grond. Achter in de tuin een gezellig prieel/veranda en een houten schuur. Via de achterom komt u op een pleintje waar u ook kunt parkeren. Eventueel kunt u ook de oprit weer herstellen zodat u met de auto op eigen terrein kan staan.

De huidige eigenaar heeft er afgelopen jaren veel aan verbouwd. Vloeren, wanden en plafonds zijn aangepakt. De keuken en badkamer zijn in 2006 vervangen. De CV is uit 2012. Er is een alarminstallatie. De garage is opnieuw gevoegd en de dakgoten zijn al eens vervangen. De muren zijn nageïsoleerd en er is veel dubbel glas. In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel aanwezig. Vanuit de erker heeft u een aardig uitzicht.

De Sportlaan is een mooie, breed opgezette laan waarover u Werkendam binnen rijdt. Het is ook een zeer geliefde straat om aan te wonen. Binnen het dorp Werkendam zijn veel voorzieningen: scholen, winkels, sportgelegenheden, kerken, natuur, havens, etc. Bijna alles wat u nodig heeft is verkrijgbaar. Op kleine afstand een zwembad, kinderboerderij en tennisbanen.

Begane grond: overkapping bij de voordeur, hal, meterkast, toilet, grote L-vormige woonkamer met erker, massief eikenhouten vloer en houtkachel, nette keuken (2006) met gasstel, oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak en close-in-boiler, terras, zonwering, voormalige garage die nu dienst doet als hobby-schuur en wasruimte met wasmachine en droger aansluiting, houten schuur, prieel en "achterom".

Op de 1e verdieping een overloop, drie zeer ruime slaapkamers en een badkamer (2006) met toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator, douche en ligbad.

Vaste trap naar de 2e verdieping waarop een voorzolder met bergruimtes en een grote vierde slaapkamer met dakraam.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven