Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Vissersdijk 16 Werkendam

APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET TUIN EN PARKEERPLAATS!

In deze charmante dijkwoning is een tweetal appartementen gerealiseerd, waarvan nummer 16 is gelegen op de begane grond. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruime kelder en een plaatsje van ca. 22 m², welke op het westen is gesitueerd. De inhoud van het appartement bedraagt ca. 240 m³.

Bij het betreden van de woning komt u in de hal. Hier bevinden zich de meterkast, waskast, het toilet en een kleine kantoorruimte. Het toilet is voorzien van hangend toilet en een fonteintje met kastruimte. Het toilet is afgewerkt met een lichte muurtegel en een antraciet vloertegel. Het geheel maakt een verzorgde indruk. De kantoorruimte is gelegen onder de trapopgang en biedt, evenals de waskast, een uitstekend voorbeeld hoe om te gaan met een kleine ruimte! De woonkamer is ca. 27 m² groot bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hier heeft u een levendig uitzicht op de Vissersdijk. De grote ramen maken het tot een prettige en lichte ruimte. De open keuken uit 2018 is in lichte kleurstelling en van alle gemakken voorzien. Qua inbouwapparatuur is aanwezig: combi-oven, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op het plaatsje.

Aan het einde van de hal komt u via een trapje naar beneden op de overloop. Hieraan grenzen de twee slaapkamers, de badkamer en de kelder. Momenteel is de kleinste slaapkamer in gebruik als inloopkast. De grotere slaapkamer biedt toegang tot het plaatsje. De badkamer is modern ingericht in grijs/witte kleurstelling en is voorzien van douche, wastafelmeubel, opbergkast en handdoekradiator. De kelder van ca. 5,5 m² biedt voldoende bergruimte.

De tuin is gelegen op westen en is 4,6 x 4.8 m groot. De achtertuin is geheel bestraat. De erfafscheiding bestaat uit hardhouten schuttingen (2009); u zit hier volledig vrij. Zoals eerder vermeld is het plaatsje bereikbaar vanuit de slaapkamer, maar ook op de overloop is een deur naar de tuin. Aan de overzijde van de woning bevindt zich uw eigen parkeerplaats.

De woning is gelegen tegen een oud dijklichaam met het gezellig dorpscentrum om de hoek, zodat alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik zijn. De Vissersdijk kent uitsluitend eenrichtingsverkeer en er is dan ook voornamelijk bestemmingsverkeer. Het dorp Werkendam heeft een rijk verenigingsleven, er zijn kerken, scholen, kinderopvang, sportclubs etc.. Werkendam is heel centraal gelegen in Nederland en met 5 minuten rijdt u op de A27 of A15. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld vanaf "De Tol".

De woning maakt een prettige en gezellige indruk. Alles ziet er keurig en verzorgd uit; een hele leuke woning voor een één- of tweepersoonshuishouden!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven