Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Voorstevliet 19 te Werkendam

Op een mooie locatie in Werkendam gesitueerde 2/1 kap woning met aangebouwde bijkeuken een houten berging en een blokhut op een royaal perceel van 306 m² groot. De woning heeft de mogelijkheid voor een eigen oprit en een mogelijkheid om een garage te plaatsen.

De woning is eenvoudig uitgevoerd en zal gemoderniseerd moeten worden. De ligging is echter bijzonder met een schitterend uitzicht.

Indeling begane grond: entree met kelderkast, meterkast en toiletruimte. De woonkamer heeft een rookkanaal en de verscholen keuken met een recht aanrechtblok voorzien van twee spoelbakken een 4-pits gaskookplaat een oven en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken is een aanbouw welke in gebruik is als eetkamer. Achter de eetkamer is de bijkeuken met de opstelplaats voor het witgoed en de CV HR combiketel, merk Remeha uit 1998.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een overloop. De slaapkamers zijn respectievelijk circa 5, 10 en 11 m² groot. De badkamer is voorzien van een douche.

Via de vaste trap komt u op de 2e verdieping. Hier is een dakkapel met verhoogde noklijn aangebracht. Hierdoor is er een 4e slaapkamer gecreëerd.

In de tuin staat een houten schuur van ruim 8 m² en een blokhut van ruim 7 m². In de uitbouw is de eetkeuken en de bijkeuken.

De tuin aan voorzijde is onderhoudsvriendelijk met sierbestrating, grind en beplanting. De royale tuin aan achterzijde ligt op het zuidwesten en is eveneens met bestrating, grind, gazon en beplanting ingericht.

Het centrum van Werkendam met de vele voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, sportgelegenheid ligt op korte afstand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven