Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Weegbree 6 te Werkendam

Op een rustige locatie gelegen hoekwoning met aangebouwde bijkeuken en stenen berging. Aan de voorzijde ligt de woning aan een voetpad met groenvoorziening en parkeergelegenheid. Het voordeel hiervan is dat er nooit een auto voor de deur geparkeerd kan worden. De woning is aan achterzijde bereikbaar met de auto.

De woning is gebouwd omstreeks 1980 en heeft een ruim perceel van maar liefst 217 m² groot. De inhoud bedraagt circa 390 m³. Aan isolatie zijn de volgende voorzieningen: dak-, spouwmuurisolatie en dubbel glas.

Indeling:

Begane grond: overdekte entree, hal met tegelvloer v.v. vloerverwarming, meterkast, toiletruimte, trapkast, doorzon woonkamer met tegelvloer en vloerverwarming, eenvoudige keuken met recht aanrechtblok v.v. afzuigkap. Achter de keuken is de bijkeuken met aansluitpunten voor de was-/droogmachine. Van hieruit hebt u toegang tot de tuin.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8, 12 en 13 m² groot. 1 slaapkamer is met schuifkastenwand. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, wastafel en een douchecabine.

Op de 2e verdieping welke middels een vaste trap bereikbaar is, is de voorzolder met een Velux dakraam en de opstelling voor de CV HR combiketel, Remeha Calenta uit 2014. De vierde slaapkamer is eveneens voorzien van een groot Velux dakraam en knieschotberging.

De tuin aan achterzijde van de woning is op het noordoosten gesitueerd. De stenen berging heeft een afmeting van 3.30 x 2.90. Voor de berging is een eenvoudig schuurtje geplaatst. De tuin is rondom voorzien van een houten schutting met overdekte poort.

Kortom een ruime eengezinswoning met berging in een rustige omgeving gesitueerd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven