Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Wiepstelling 14 te Werkendam

Fraaie hoekwoning met aangebouwde houten berging op een royaal perceel van 184 m², eigen grond. De tuin is op het zuiden gesitueerd en rondom voorzien van een houten schutting. De tuin maakt een groene indruk met planten, struiken, gazon en terras met zonnescherm.

De woning is aan voorzijde, rustig gesitueerd aan een voetpad, groenstrook en parkeerhavens. De straat is doodlopend.

Het bouwjaar van de woning is 2011 en de inhoud bedraagt circa 385 m³. De begane grond is v.v. vloerverwarming als hoofdverwarming en afgewerkt met een gietvloer.

Verder zijn de twee slaapkamers op de eerste verdieping voorzien van rolluiken.

Indeling begane grond: overdekte entree, hal, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en fonteintje. De keuken is aan de voorzijde van de woning en de woonkamer is tuingericht met toegang tot de tuin. De keuken is in hoekopstelling met spoelbak, inductie kookplaat (oktober 2020), afzuigkap, combi-oven (2019), afwasmachine (2017) en betonnen aanrechtblad.

De woonkamer is ruim (circa 30 m²) met schuurplafond en trapopgang naar verdieping.

Op de verdieping is de overloop en 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een afmeting van circa 19 m². Aan voorzijde is een kleine slaapkamer met een Frans balkon van circa 7 m². In de ruime badkamer is een wastafelmeubel met dubbele wastafel, hangtoilet en douche met douchewand (oktober 2020). Verder is er op de overloop de technische ruimte met was-/droogaansluiting, CV-HR combiketel uit 2011 en mechanische unit. De plafonds op de verdieping zijn voorzien van schuurplafond. De vloeren in de slaapkamers zijn voorzien van laminaat en in de badkamer ligt een gietvloer.

Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers ieder met een Velux dakraam (met Velux verduisteringsgordijn) en knieschotberging.

Recent is het verfwerk aangepakt in de woning. In december 2019 zijn alle raamkozijnen aan de binnenkant opnieuw geschilderd, in juli 2020 alle kozijnen op de begane grond aan de buitenkant. Verder zijn zeer recent de muren in het trappegat en in de hal op de eerste verdieping voorzien van een nieuwe witte verflaag.

Kortom een ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en een aangebouwde berging.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven