Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Zevenhuizen 8 te Werkendam

In een van de oudste straatjes van Werkendam ligt deze pittoreske halfvrijstaande woning (voormalige slagerij) op 216 m² eigen grond. De woning is rond 1641 gebouwd en uiteraard later meerdere malen verbouwd. De inhoud bedraagt maar liefst circa 520 m³.

Aan voorzijde van de woning is een smalle strook tuin. De zijkant van de woning is voorzien van sierbestrating met beplanting. Aan de achterzijde is de tuin eveneens bestraat. Hier is nog een kleine houten berging en een open schuur.

Indeling begane grond: hal, badkamer, eenvoudige keuken met gasstel, afzuigkap en granito spoelbak en aanrecht. Via de hal komt u in de woonkamer met houtkachel (ter overname) en vervolgens in de voorkamer met een deur aan de straatkant. Het plafond met houten balken en de ramen met roedeverdeling en de eiken houten vloer geven de gehele ruimte veel sfeer. Via een tussenhal in de voorkamer vindt u de trapopgang naar de verdieping. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Achter de hal en keuken bevindt zich een grote werkruimte (voormalige slagersgedeelte). Via een ladder komt u op de bergzolder.

Op de verdieping zijn 4 slaapkamers met twee dakkappelen en een dakkapel met toegang tot het dakterras groot ca. 24 m².

Voor de handige klusser onder ons een ideale mogelijkheid om een mooie grote woning op een pittoreske locatie te creëren.

De ligging van de woning is nabij de "winkelboulevard" van Werkendam. De Hoogstraat heeft een veelzijdigheid aan winkels. Hier kunt u voor meer dan alleen de dagelijkse boodschappen terecht. Voor sport, recreëren, scholen, openbaar vervoer, etc. Werkendam kan het u allemaal bieden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven