Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

De Kooi 15 te Werkendam

Wonen aan de Kooi, staat voor rustig en fraai wonen in een villa wijk met rondom vrijstaande objecten. Rustig wonen omdat er nauwelijks doorgaand verkeer is en alle villa's op een ruim perceel gebouwd zijn. Deze villawijk is rond 1974 nabij het NONNENGATSWIEL ontwikkeld. Deze villa die de naam "Linquenda" draagt, is eveneens in 1974 gebouw en heeft een perceel van 883 m². Rondom de royale villa ligt dan ook een flinke tuin. De totale inhoud bedraagt circa 790 m³.

Alle voorzieningen als slaapkamer, badkamer zijn op de begane grond.

Indeling begane grond: overdekte entree, hal met vide, leistenen vloer, schoonmetselwerk wanden en hard houten trap naar verdieping. De slaapkamer heeft een afmeting van 3.60 x 4.50 m. De badkamer is nagenoeg geheel betegeld en voorzien van ligbad, wastafel, grote inloopdouche met douchewand, toilet en designradiator. Verder is in de hal de meterkast en een separate toiletruimte met duoblok en fonteintje.

De woonkeuken heeft een L-vormige keukenopstelling v.v. kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, dubbele spoelbak, close-in boiler. Vanuit de keuken hebt u zicht op de tuin. De woonkamer is in L-vorm met open haard. convectorput en schuifpui met rolluik.

Naast de keuken is de gang naar de tuin. Hier bevindt zich een open bijkeuken met de opstelling voor het witgoed en een praktische uitstortgootsteen.

Op de verdieping is de overloop en daaraan 3 slaapkamers van respectievelijk circa 16, 17 en 9 m². In de knieschotten is veel bergruimte.

De garage is met vliering waarop een kantoorruimte van 3.40 x 5.10 m met kastruimte en wastafel. Verder is hier ook de opstelplaats voor de CV-HR combiketel, merk Intergas HRE uit 2015. In de garage is water, elektra, verwarming en een elektrisch bedienbare roldeur. De vloer van de garage is geheel betegeld. De oprit voor de garage biedt ruimte voor 2 auto's.

De tuin ziet er fraai en goed onderhouden uit met rondom bestrating, terras, gazon en beplanting. Achter in de tuin is nog een duivenhok dat dienst kan doen als extra berging.

Kortom een royale villa in een plezierige en rustige woonomgeving!

Tenslotte het dorp Werkendam en haar omgeving.

Werkendam heeft u veel te bieden. Het centrum dat op loopafstand ligt, heeft een grote verscheidenheid aan winkels en voorzieningen als scholen, sport, medisch en recreatie. Het natuurpark de Biesbosch ligt op korte afstand. Aansluiting op de snelweg A-27, A15, A-16 binnen 5 autominuten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven