Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Markt 21 te Wijk en Aalburg

Op de bovenste verdieping van het complex gelegen 3-kamer appartement met berging in de kelder en balkon op het zuiden gesitueerd. Het appartement ligt boven de winkels aan de Markt in Wijk en Aalburg. Met de lift komt u op de begane grond en kunt u zo de winkels in om uw boodschappen te doen. Er is een rijk assortiment van winkels rondom de Markt. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt. Wilt u op dinsdagmiddag naar de wekelijkse markt in Wijk en Aalburg, deze komt bij u voor de deur.

Het complex is voorzien van toegangsdeuren met elektrische deurautomaten welke te bedienen zijn door tags. Hetgeen betekent dat u geen sleutel nodig hebt om binnen te komen maar door middel van de tag de deur automatisch opent. Heel fijn binnenkomen zonder een zware deur weg te duwen. De deuren binnen het complex gaan automatisch open en dicht door Touch bediening. Ook hier gaat u heel gemakkelijk overdekt naar uw appartement.

De privé gedeeltes gaan uiteraard alleen open met uw eigen sleutel.

Het appartement is afgewerkt met spachtelputz wandafwerking en laminaat op de vloer. Het balkon heeft een afmeting van 2.40 x 4.60 meter en is bereikbaar via de woonkamer. Het balkon is overkapt en bovendien hangt er een zonnescherm. Daarnaast is er nog een screen voor het woonkamerraam. Vanaf het balkon heeft u een gezellig uitzicht over het plein.

Indeling: centrale overdekte entree op de begane grond met brievenboxen, trapopgang en lift. Via de overdekte galerij komt u bij het appartement. De entree/hal van het appartement biedt toegang tot alle ruimtes. Aan de galerijkant zijn 2 slaapkamers van respectievelijk 13 en 10 m² groot. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van wastafel, hangtoilet en douchehoek. De separate toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van hangtoilet en fonteintje. De technische-ruimte/berging is voorzien van CV HR combiketel, merk Remeha Avanta uit 2007, mechanische ventilatie en de witgoed aansluitingen. De royale woonkamer en open keuken heeft samen een oppervlakte van circa 50 m². De keuken is voorzien van een recht aanrechtblok met combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, wasemkap en spoelbak.

Voor het afval is in de kelder een gezamenlijke afvalberging.

Ideaal, ruim appartement op een prima locatie.

Servicekosten: € 156,38 p/mnd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven