Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Middelvaart 38 te Woudrichem

Royale geschakelde tussenwoning met aangebouwde bijkeuken, tuinhuis en veranda op 133 m² eigen grond. De woning is onlangs geschilderd en gesausd en ziet er fris uit.

De woning is gebouwd omstreeks 1989 en heeft een inhoud van 350 m³. De woonkamer is in 2007 uitgebouwd waardoor er een ruime living met dubbele deur naar de tuin is gecreëerd. De uitbouw is voorzien van vloerverwarming. De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer. De CV-ketel is uit 2011 en de meterkast is vervangen in 2020.

Indeling:

Begane grond: entree met hal en trapopgang naar verdieping, uitgebouwde woonkamer welke is verdeeld in zit- en eethoek. Verscholen keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur. Achter de keuken is een portaal, toilet en een bijkeuken.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk circa 12, 9 en 5 m² groot. De badkamer met bergruimte en een aansluiting voor de wasmachine in de knieschotten is voorzien van ligbad met douchescherm, douchecabine, toilet en wastafel met meubel en spiegel.

2e verdieping: voorzolder met opstelling voor de CV-combi-ketel uit 2011 van het merk Itho en een vierde slaapkamer met Velux dakraam.

De woning is gesitueerd aan de rand van de bebouwing van Woudrichem vrij uitzicht aan de voorzijde.

Woudrichem is schitterend gelegen op het trefpunt van de rivier "Afgedamde Maas" en de "Waal" die vervolgens samen verder stromen als "Merwede". Op kleine afstand treft u de haven vanwaar u direct de "Afgedamde Maas" op vaart. Een heerlijk water om te varen, te vissen of te zwemmen. Regelmatig zijn er bijzondere evenementen in de vesting: boekenmarkt, de visbakwedstrijden, hardloopwedstrijd, de kunstroute, etc.

De winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand van de woning.

Kortom een leuke woning in een uniek Vestingstadje.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven