Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Stadshaven 8 te Woudrichem

"WONEN MET KARAKTER, OP HET WATER"

Voormalig kustvaart vrachtschip dat, nadat ze in 1981 uit de vaart is genomen, is omgebouwd tot een museumwaardig comfortabel Varend Woonschip met ligplaats waarbij de authenticiteit hoog in het vaandel heeft gestaan.

Voorzien van een prachtige langzaamloper van 1938, 2x generator, centrale verwarming en een boegschroef maakt het een volledig zelfvoorzienend schip dat van alle gemakken is voorzien.

Het interieur in het ruim is riant, netjes en gezellig en in de achterroef is deze knus, en beleeft men de authenticiteit, met daarbij een moderne badkamer.

Deze voormalige kustvaarder heeft een strakke romp, boeiing rondom, brede gangboorden, mastdek met stalen mast en strijklier en een gerenoveerde stuurhut met teakhouten bovenzijde.

In onze ogen een echte aanrader voor iemand die comfortabel op een schip wenst te wonen met daarbij de mogelijkheid om ook mooie reizen naar bijvoorbeeld Scandinaviƫ / Oostzee te kunnen maken.

Bij de koop van een woonboot bent u geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Wel is dit schip Z geregistreerd en heeft u dus wel kadastrale en notaris kosten te betalen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven