Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Cactusstraat 32 te Nieuwendijk

Op een royaal perceel van circa 275 m² eigen grond staat deze ruime hoekwoning met aangebouwde bijkeuken/berging en flinke tuin. De woning is gelegen in een rustige omgeving met aan voorzijde parkeerhavens. Het bouwjaar is 1976.

De tuin is op het noordoosten gesitueerd en wordt voor een groot deel afgesloten door een houten schutting. De woning heeft een inhoud van circa 425 m³. De meeste ramen/deuren hebben dubbel glas. Op de verdieping zijn er in 2013 nieuwe kunststof ramen HR++ en kozijnen geplaatst.

Indeling begane grond: entree met toiletruimte, meterkast, Z-vormige woonkamer met open trap naar de verdieping. De keuken is eenvoudig. Aansluitend de bijkeuken/berging met wasmachine-aansluiting.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met inbouwkast en de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder is een klein dakraam en een zijraam. Hier hangt de CV-combiketel AWB HR uit 2014. De 4de slaapkamer heeft een groot raam en een dakraam.

Op slechts geringe afstand ligt het kleinschalige winkelcentrum van Nieuwendijk. De A-27 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven