Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Rijksstraatweg 104 te Sleeuwijk.

Aan de geliefde Rijksstraatweg gelegen, karakteristieke, vrijstaande woning met erker voorzien van aangebouwde garage en een flinke tuin op een perceel van 511 m² groot. De woning ligt aan de hoofdader van Sleeuwijk en is aan de achterzijde bereikbaar via een doodlopende weg (Kagat).

De woning is ongeveer uit 1958. Deze markante woning, met authentieke details zoals de glas-in lood ramen en het balkon, is keurig onderhouden en biedt veel mogelijkheden, maar is niet modern.

De tuin heeft een lengte van 13 meter en is op het noordoosten gesitueerd. De inhoud van de woning bedraagt circa 300 m³. De aangebouwde betonnen garage heeft een afmeting van circa 6.00 x 3.00 meter. Parkeren kunt u op eigen terrein.

Indeling:

Begane grond: hal, toilet, meterkast, woonkamer met erker, keuken, bijkeuken, berging en schuur. Op de verdieping drie slaapkamers van respectievelijk 10 m², 10 m² en 6m², een badkamer en daarboven een bergzolder.

Het geheel ligt in het dorp Sleeuwijk op een paar minuten vanaf de A27 en A15. In het dorp vindt u alle voorzieningen om er plezierig te kunnen wonen: scholen, kerken, winkels, natuur, jachthaven, uiterwaarden, voet/fietsveer naar Gorinchem en het winkelcentrum de nieuwe Es. Kortom: een fantastische plek nabij alle voorzieningen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven