Vacatures

Werken bij Paans Makelaars? Bekijk onze vactures.

Werken bij Paans Makelaars

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker binnendienst (fulltime)

Wie zijn wij

Paans Makelaars is gevestigd in het centrum van Werkendam en is vooral actief in het Land van Heusden en Altena, tussen de grote rivieren. Momenteel bestaat ons kantoor uit 3 ervaren makelaars en een medewerker binnendienst. Wij zetten ons iedere dag in om onze klanten voor meer dan 100% van dienst te zijn, of het nu gaat om aankoop, verkoop, huur, verhuur of taxeren. Ons kantoor is door deze betrokken en directe aanpak een begrip in de regio!

Werkzaamheden

Samen met je collega van de binnendienst zorg je voor het reilen en zeilen op kantoor, in de breedste zin van het woord. In eerste instantie bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het ondersteunen van de makelaars in hun dagelijkse werk, zoals het aannemen van de telefoon, het inplannen en voorbereiden van de afspraken en het opstarten van dossiers. Daarnaast houdt je je bezig met het maken van content voor en het uitbreiden van onze social media kanalen. Later kunnen hier meer vakinhoudelijke werkzaamheden bijkomen, zoals bijvoorbeeld het maken van brochures en het verwerken van koopovereenkomsten.

Wat vragen wij

Wat bieden wij

Heb je interesse in deze leuke en afwisselende baan, dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie met CV sturen naar info@paansmakelaars.nl, t.a.v. Nicolette Helleman.

Paans Makelaars
Hoogstraat 44
4251 CM Werkendam
0183-301000
info@paansmakelaars.nl
www.paansmakelaars.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.