Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Jan Spieringweg 2 te Woudrichem

Grote VILLA met VEEL KAMERS OP EEN RUIM LANDELIJK GELEGEN PERCEEL!

Op de grens van de Oudendijk en de Jan Spieringweg staat dit royale woonhuis op een royaal perceel van 1.692 m² met een zij-, voor- en achtertuin met daarin o.a. een walnoot- en vijgenboom, enkele fruitbomen en diverse terrassen. Het geheel is bij uitstek geschikt voor zorgdoeleinden, grote gezinnen, meervoudige bewoning en/of mantelzorg.

Deze vrijstaande woning is in 1981 gebouwd met een grote vrijstaande garage. In 2018 is de woning verbouwd van een woning met bedrijf naar een zeer huiselijke en gezellige jeugdhulpaanbieder voor 10 jongeren. Van de helft van de garage een woning is gemaakt met 3 slaapkamers, badkamer met vloerverwarming, keuken en woonkamer waar middels een omgevingsvergunning zorg wordt verleend aan jongvolwassen vrouwen. Dit gedeelte is voorzien van een eigen warmwater voorziening. De andere helft is een grote schuur met werkbank, opslag- en werkruimte. Een trap leidt naar de grote beloopbare zolder. Rondom de woning ligt een grote tuin waar het kleinvee de ruimte heeft. Diverse terrassen, gazon, vijver en veel groen bieden u de mogelijkheid om heerlijk te genieten. Bovendien krijgt u veel privacy in de tuin. Halverwege de lange oprit is een fietsenschuur gelegen met ruimte voor 10 fietsen en een afsluitbare zolder voor bijvoorbeeld tuin- of campingspullen. Op eigen erf kunnen 6 auto’s geparkeerd worden.

De indeling van het woonhuis is: entree met royale hal v.v. garderobe, meterkast, trapopgang naar verdieping, toog naar halletje met wastafelmeubel en toiletruimte v.v. hangtoilet. De binnenhal leidt u naar de L-vormige woonkamer aan voorzijde van de woning. Hier is een open haard aanwezig en door middel van 2 schuifpuien komt u in de zijtuin waar een lange eettafel voor 20 personen zonder problemen kan staan. De ruim bemeten werkkamer is direct naast de hal gelegen. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken in U-opstelling welke voorzien is van inbouwapparatuur waaronder twee ovens, twee vaatwassers en een magnetron.

Aan de achterzijde van de woning is de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed, metalen open stellingkasten en een kleine badkamer met douche, wastafelmeubel en raam. De achterdeur biedt toegang tot de tuin, het pad naar de schuur, de woning achterop het erf, de vuurkuil en de overkapping voor afvalscheiding. Tevens bevinden zich op de begane grond 3 slaapkamers en een luxe badkamer v.v. wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche en hangtoilet. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, op de slaapkamers na.

Op de eerste verdieping van het woonhuis zijn nu 5 kamers in gebruik als slaapkamer, 1 grote kamer als 2e woonkamer en de grote open ruimte tussen de woonkamer en de 3e badkamer van het huis (met douche, wastafel, vloerverwarming en toilet) is in gebruik als sportruimte met o.a. fitnesstoestellen en een boksbal. Verder treft u hier 2 bunkbeds (“bedstedes” voor logees) aan waarvan 1 voor 1 persoon en 1 voor 2 personen. Op de verdieping zijn de sportruimtes en 2 slaapkamers voorzien van airconditioning.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. U komt uit in de keuken van dit in 2019 gerealiseerde appartement. De keuken heeft een ruim aanrechtblok van 4 meter, koelkast en spoelbak met koud stromend water. In het kastje onder de spoelbak is ruimte om een warmwater boiler in te bouwen. Tevens is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een magnetron neer te zetten, een kookplaat in te bouwen en een afzuigkap te installeren. In dit appartement zijn 2 ruim bemeten kamers welke nu in gebruik zijn als woon- en slaapkamer.

Het schilderwerk aan de buitenzijde is in de afgelopen 2 jaar gedaan door een erkend schilder. De begane grond is met uitzondering van de slaapkamers voorzien van vloerverwarming. Het glas in de binnendeuren op de begane grond is veiligheidsglas. Er is een watermanagementinstallatie in de tuin aanwezig evenals een grote ren met kleine vijver incl. pomp. De woning is voorzien van een waterontharder.

Oudendijk is een buurtschap in het Land van Heusden en Altena, provincie Noord-Brabant en grenst tevens aan de rivier de Merwede met “De Groesplaat” als mooi wandelgebied. In Oudendijk is een basisschool aanwezig. Voor voorzieningen zoals een supermarkt, tandarts, middelbare school en kapper bent u aangewezen op onder andere Sleeuwijk en Woudrichem. Vanuit Woudrichem en Sleeuwijk zijn er pontverbindingen met o.a. Gorinchem.

Dit pand moet u om een volledig beeld te krijgen van binnen gezien hebben!

Wij nodigen u daarom graag uit voor een bezichtiging!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven