Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Bandijk 34 te Werkendam

OPEN HUIS

Maandag 26 juni a.s. van 15.30 - 17.30 uur

Donderdag 29 juni a.s. van 15.30 - 17.30 uur

NATUURLIJK VRIJ WONEN IN DE BRABANTSE BIESBOSCH!

INHOUD: ±900 m³

PERCEELOPPERVLAK: 1147 m²

Wonen in het buurtschap de "Kievitswaard" midden in het natuurgebied van de Brabantse Biesbosch is een unieke plek om te leven. Het buurtschap ligt buiten de bebouwde kom van Werkendam op slechts enkele autominuten van het centrum van het dorp.

Aan het eind van de Bandijk is er een pontverbinding naar Dordrecht. Bij de herinrichting van de Noordwaard en het buurtschap Kievitswaard is er langs de panden een parallelweg gekomen, waar alleen bestemmingsverkeer komt. Hierdoor kun je heerlijk rustig wonen midden in de natuur. Zowel aan de voor- als achterkant kijk je uit over het water.

Het oude voormalige schooltje is sinds 1984 een woonhuis geworden. De huidige eigenaren zijn er met veel plezier en enthousiasme aan begonnen om er een fraai ecologisch woon-werkhuis te creëren. Dakisolatie van houtvezel, spouwmuren met hennep- en houtvezels afgewerkt met leemstuc met daarin wandverwarming, deels dubbel glas en de vloer is deels geïsoleerd met houtvezels. Er is damp-open hoogwaardig geïsoleerd voor een natuurlijk binnenklimaat.

De woning wordt verwarmd met wandverwarming middels een Intergas Kompakt HRE CV-installatie.

De ketel wordt gehuurd. Er wordt op propaangas gestookt. De bewoners van het buurtschap hebben een gezamenlijke tank. Bovendien is er een sfeervolle Finse leemkachel (houtkachel) inclusief verwarmde zitbanken.

De woning is geheel verbouwd en is in de afbouwfase. U kunt dus naar eigen zin de woning afwerken.

Indeling: ruime entree met toegang naar grote woonruimte, bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine, klein aanrechtblok en garderobenis. De berging heeft een opstelplaats voor de CV-ketel. De toiletruimte met hangtoilet en fonteintje en een tweede toiletruimte. De woonkeuken is in hoekopstelling met inbouwapparatuur, de woonkamer met dubbele deur en trapopgang naar entresol met daarop slaapkamer 1.

Op de verdieping is een overloop met nog 2 slaapkamers en een badkamer v.v. ligbad, douche, wastafelmeubel, toilet, bidet en designradiator.

De grote zolder kan nog naar eigen inzicht worden ingedeeld.

Een heerlijke tuin van ruim 1100 m² met o.a. fruitbomen en achterin de tuin ligt een steiger voor het aanleggen van een bootje, woonkamer met openslaande deuren naar groot terras op het zuiden en een grote werkstudio met uitzicht op het water.

Kortom; de woning is nog niet helemaal af, maar kan als u de puntjes op de i zet een sfeervolle woning zijn, waar veel ruimte en woonoppervlak aanwezig is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven